Pesuheikki Oy - puhtaasti parempi!
Siniset_sisustuskankaat.jpg

Palvelut

Palvelut


VESIPESU

Voit tuoda pesulaamme pestäväksi erilaiset paidat, tyynyt, peitot, lakanat, pyyhkeet, verhot, pöytäliinat, päiväpeitot, farkut, puserot, hupparit ja kaikenlaisen arkipyykin. Paitojen silitys kuuluu aina pesun hintaan. Silityspalvelumme silittää kaikki tekstiilit.

Lakanapyykki myös mankeloidaan pesun lisäksi. Mankelointi tekee liinavaatteista sileitä ja vähentää pölyämistä. Mankeli puristaa kankaan kuitujen päät niin, että epäpuhtauksille jää vähemmän tarttumapintaa ja tekstiili säilyy puhtaana pidempään. Mankeloinnilla voidaan materiaalista riippuen vähentää tekstiilipölyn määrää 10–60-kertaisesti. Mankelointiin sopivia tekstiilejä ovat mm. liinavaatteet, pellavapöytäliinat, astiapyyhkeet ja pyyheliinat. Mankelointi säästää myös säilytystilaa ja lisää tekstiilien käyttömukavuutta.


Emulsiopesu

Emulsiopesu on hellävarainen kemiallinen vesipesu. Emulsiopesu sopii kaikille vesipestäville vaatteille, esimerkiksi neuleille tai vesipestäville silkeille.

Emulsiopesussa voidaan myös pestä vaatteita, joissa on vain kemiallinen pesulupa, mutta vaatteessa oleva tahra vaatii vesipesun.

Hyvinä esimerkkeinä ovat miesten puku juomatahroilla tai juhlaleningin nesteraja hameen alahelmassa.


Kemiallinen pesu

Tyypillisiä kemiallisessa pesussa pestäviä tuotteita ovat miesten puvut, pikkutakit, päällystakit, villakangastakit, housut, jakkupuvut, leningit, hameet, ei-vesipestävät verhot ja ryijyt. 

Kemiallisessa pesussa vaate kastellaan kemiallisella liuottimella ja höyrytetään kuivaksi lämpimällä ilmalla. Toisin kuin vesipesu, kemiallinen pesu ei turvota kankaan kuituja, jolloin kangas ei kutistu, veny tai nukkaannu. Kemiallisessa pesussa saadaan poistettua vaatteesta rasvatahrat sekä myös vahat ja jotkin muovit. Tehokkuudestaan huolimatta kemiallinen pesu on kankaan väreille vettä selvästi ystävällisempi.

Jotkin materiaalit eivät kuitenkaan kestä kemiallista pesua. Tällaisia ovat mm. PVC- muoviset tekstiilit sekä tekstiilit, joissa on koristepaljetteja tai koristenappeja. Ne saattavat vaurioitua kemiallisessa pesussa ja pesulassa valitsemme aina oikean pesutavan tuotteelle. Usein menetelmäksi sopii emulsiopesu.


Yrityspyykki

Noudamme ja pesemme myös yritysten pyykit. Pesemme, silitämme ja halutessanne suojakäsittelemme erilaiset työvaatteet kuten työtakit, kokintakit, essut, työhousut, henkilökunnan vaatteet, siivousmopit ja siivousrätit.
Palvelemme monipuolisesti catering- yrityksiä pöytäliinojen ja työvaatteiden pesuissa ja viimeistelyssä.  

Olemme toimineet pitkään yhteistyökumppanina mm. teattereiden, mediatalojen puvustamoiden ja esiintyvien taiteilijoiden kanssa. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme ja meille on kehittynyt laaja kokemus esiintymis- ja hääpukujen, sekä kaikenlaisten juhlaleninkien ja juhlapukujen huollosta.

Pesemme erilaiset yritysten tekstiilit mm. mainosliput, tyynyt, verhot, pöytäliinat ja matot. Yrityksille tarjoamme verhojen ripustuspalvelua: tulemme paikan päälle ottamaan likaiset verhot pois ja palautamme ja ripustamme puhtaat. Meiltä saat verhoille myös palosuojakäsittelyn. Lisäksi palveluihimme kuuluu sohvien ja nojatuolien puhdistus.


Nahka- ja turkisvaatteiden pesu

Pesuheikin kautta saat myös laadukkaat nahkavaatteiden pesut ja huollot. Käytämme pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme R&K Nahkahuoltoa, jolla on vuosien kokemus nahka- ja turkisasujen puhdistuksesta ja huoltamisesta.   

Tehokas ja turvallinen huoltopaketti perustuu R&K Nahkahuolto Oy:n osaamiseen, kokemukseen ja asiantuntemukseen sekä nahka- että turkisasusteiden huoltamisesta. Nahka- ja turkisasusteen huolto koostuu useista sekä koneellisesti että käsin tehtävistä työvaiheista ja se sisältää tarvittavat toimenpiteet nahka- ja turkisasusteiden puhdistukseen, tahranpoistoon, suojakäsittelyyn ja viimeistelyyn liittyen.


Vahinkopyykki

Vahingon sattuessa, ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti pesulaan. Kuljetuspalvelumme noutaa tarvittaessa kaikki kodintekstiilit pesulaan pestäväksi. Mitä nopeammin toimit vahingon jälkeen, sitä parempaan pesutulokseen pääsemme!  

Saamme puhdistettua tekstiilit erilaisten vahinkojen jälkeen ennalleen. Vahinkopyykissä saadaan poistettua home, savun haju, nokijäljet, vesivahinkojäljet ja epämiellyttävät tuoksut.  

Pesemme palo-, savu-, haju-, vesi- ja homevahinkopyykkejä.


mattopesu

Voit tuoda meille kaikenlaiset matot: saat kauttamme laadukkaat matonpesut sekä mattojen lianhylkivyyskäsittelyt. Käytämme Suomen parasta mattopesupalvelua Viiden tähden mattohuoltoa.


Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme noutaa ja palauttaa pyykkiä pääkaupunkiseudulla. Kuljetuksen hinta on 11 euroa, sisältäen likaisen pyykin noudon ja puhtaan pyykin palautuksen. Kuljetuspalvelumme noutaa pyykkiä niin yksityisiltä asiakkailta kuin kaiken kokoisilta yrityksiltäkin, pienet ja isommat määrät.

Vahinkopyykkiä noudamme eteläisen Suomen alueelta – ota yhteyttä ja kysy aikataulua noudolle.

Voit myös jättää pyykkisi myös kahteen välityspisteeseemme:


pyyhe_koneeseen.jpg